🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Ești din Cluj? Trăiește fotbalul la Euro 2024 la Iulius Mall!

Euro 2024 se vede la Iulius Mall Cluj! Dacă ești fan al fotbalului sau pur și simplu vrei să trăiești o experiență de neuitat, te așteptăm pe terasa food court-ului să vezi meciurile și să susții echipa României

Euro 2024 se vede la Iulius Mall Cluj! Dacă ești fan al fotbalului sau pur și simplu vrei să trăiești o experiență de neuitat, te așteptăm pe terasa food court-ului să vezi meciurile și să susții echipa României. Iulius Mall a pregătit o zonă specială, în aer liber, unde poți urmări meciurile și trăi intens fiecare moment. Și, da, sunt și surprize pregătite special pentru tine!

Euro 2024 se vede la Iulius Mall Cluj! Dacă ești fan al fotbalului sau pur și simplu vrei să trăiești o experiență de neuitat, te așteptăm pe terasa food court-ului să vezi meciurile și să susții echipa României

O lună întreagă de fotbal, distracție și adrenalină te așteaptă pe terasa food court-ului Iulius Mall, în fața unui ecran gigant. Din 14 iunie până pe 14 iulie, Iulius Mall devine locul ideal pentru a te bucura de atmosfera Euro 2024. Vei avea la dispoziție snacks-uri, băuturi răcoritoare și pungi de big beans, creând o atmosferă de neuitat. Dacă vremea nu ține cu noi, meciurile se vor difuza în interiorul food court-ului.

Program Euro 2024

Competitie de foosball la Iulius Mall

Pentru a te bucura și mai mult de competiție, Iulius Mall organizează și o competiție de foosball în zilele de 14, 17, 22, 26 iunie și 5, 6, 9, 10, 14 iulie. Dacă faci cumpărături de minimum 30 de lei (cumulând cel mult două bonuri de la operatorii din food court), poți participa la o partidă de foosball. Două echipe a câte patru persoane vor concura, iar câștigătorii vor primi vouchere la Sweet Caffe, Noodle Pack, Lemnul Verde, Spartan sau Cartofisserie, în limita stocului disponibil. Meciurile durează aproximativ 5 minute, iar regulamentul complet al campaniei este disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Dacă vrei să simți emoția și energia competiției, accesează filmulețul postat de Iulius Mall! Vino să îți susții echipa preferată și să trăiești atmosfera Euro 2024! Partenerul principal al evenimentului este Coca Cola, iar sponsorii includ Takis, Hisense, Gorenje și Sweet Caffe.


Autor: Ervin