🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Genius gratuit pentru 3 luni: comenzi fără taxe de transport la eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful

3 luni de Genius fără costuri; Activează livrarea gratuită pentru eMAG, Fashion Days și Tazz și Freshful

Dacă îți place să comanzi online, eMAG vine cu o ofertă excelentă: 3 luni de abonament Genius gratuit. Această ofertă acoperă livrări la easybox sau prin curier pentru milioane de produse din mai multe categorii, de la electronice și îmbrăcăminte, până la articole pentru casă și mâncare pentru animale. E valabil nu doar pe eMAG, ci și pe Tazz, Fashion Days și Freshful. Așa că, dacă vrei să profiți de evenimente precum Black Friday sau ai deja cumpărături în plan, acum este momentul să activezi Genius gratuit.

Beneficii

  • Livrare gratuită pe eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.
  • Retur extins de 60 de zile și oferte exclusive.
  • Perioada gratuită include și Black Friday, deci ai șanse să prinzi reduceri mari fără să plătești transport.

Cu un singur cont Genius, ai acces la livrări gratuite și rapide, oferte exclusive și retururi extinse (60 de zile). Activezi Genius fără niciun cost pentru primele 3 luni, și ai libertatea să plasezi până la 10 comenzi fără a plăti taxe de transport. Este o ocazie ideală să testezi serviciul și să vezi cât economisești în funcție de cât de des comanzi. Pentru mulți utilizatori, asta poate însemna o economie de până la 2.158 lei pe an doar din eliminarea taxelor de transport.

Dacă îți place această flexibilitate și economia pe care o aduce, după cele trei luni gratuite poți trece la un abonament Genius de 8,25 lei pe lună, plătit anual (99 lei/an). În plus, în această perioadă promoțională, poți adăuga și familia ta la abonamentul Genius Family, pentru ca și ei să beneficieze de aceleași avantaje la costuri reduse.

Poți activa abonamentul Genius aici!


Autor: Manuela Frasie-Debretin