🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Iulius Mall Cluj prelungește vara cu o campanie de premii valoroase: câștigă o bicicletă sau alte surprize

Campanie surpriză la Iulius Mall Cluj: vouchere zilnice și o tombolă cu biciclete; Vezi cum poți participa

Iulius Mall Cluj continuă să ofere clienților săi momente de bucurie și surprize prin campania „Câștigă o bicicletă Trekking Le Grand Lille / City Bike Adriatica Retro”. Cu premii în valoare totală de peste 20.000 de euro, campania le oferă cumpărătorilor posibilitatea de a câștiga zilnic vouchere surpriză, dar și șansa de a pleca acasă cu una dintre cele două biciclete retro chic.

Până pe 15 septembrie 2024, orice cumpărături de minimum 400 de lei, efectuate pe unul sau mai multe bonuri cumulate în aceeași zi, te califică pentru premii instant la Centrul de Premiere din zona magazinului ISTYLE. Participanții pot câștiga vouchere pentru diverse magazine și branduri din mall, cum ar fi Rock Academy, Meli Melo, Kids Land, USPA, Premium Cell, My Geisha, Magnolia, U-Man, Wonderland, Nordsee, Altex, Cărturești, sau chiar un six-pack de sucuri din gama Coca-Cola.

În plus, fiecare participant este înscris automat la tombolă, unde va avea șansa să câștige unul dintre cele două premii mari – o bicicletă City Bike Adriatica Retro, ideală pentru plimbările prin oraș, sau modelul Trekking Le Grand Lille 1, potrivit pentru aventuri mai lungi și explorări urbane.

Tot ce trebuie să faci este să aduci bonurile de cumpărături la Centrul de Premiere din Iulius Mall Cluj și să primești un voucher surpriză. Dacă ai noroc, vei putea să te bucuri de premiile puse la bătaie de partenerii mall-ului. Campania este gândită pentru a aduce un plus de distracție și oportunități de relaxare înainte de începerea școlii. Clienții pot consulta regulamentul complet al campaniei pe site-ul oficial al Iulius Mall Cluj, pentru a se asigura că sunt la curent cu toate detaliile.

Via: cluj24.ro


Autor: Manuela Frasie-Debretin