🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Leroy Merlin deschide primul magazin în Pitești în această toamnă

Piața de retail din Pitești se extinde; Leroy Merlin deschide un nou magazin

Piața de retail din Pitești se extinde; Leroy Merlin deschide un nou magazin

Lanțul de magazine de bricolaj Leroy Merlin, unul dintre liderii pieței românești, va deschide în toamnă primul său magazin din Pitești. Noul magazin va ocupa 9.000 de metri pătrați în cadrul Pitești Shopping Park, un proiect dezvoltat de Square 7 Properties. Tranzacția a fost facilitată de Cushman & Wakefield Echinox.

Pitești Shopping Park este situat în nordul orașului, în cartierul Găvana, și va dispune de o suprafață închiriabilă totală de 22.000 de metri pătrați. Leroy Merlin, cunoscut pentru politica sa EDLP (Everyday Low Price), își propune să atragă locuitorii din Pitești prin prețuri accesibile și o gamă largă de produse pentru proiecte de renovare și construcție.

Declarațiile oficialilor Leroy Merlin

Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România, a declarat: „Piața din Pitești se află într-o continuă expansiune. Prin intermediul colaborării cu Cushman & Wakefield Echinox și Square 7 Properties, reușim să fim mai aproape de locuitorii din Pitești prin deschiderea unui magazin anul acesta. Ne dorim ca strategia noastră de business să răspundă la nevoile menționate de către aceștia: investițiile în oameni prin crearea de noi locuri de muncă, gamă de produse adaptată, digitalizare și sustenabilitate.”

Leroy Merlin deține deja 21 de magazine în 15 orașe din România, printre care București, Cluj-Napoca, Craiova și Timișoara, având aproximativ 3.500 de angajați. Extinderea continuă a rețelei reflectă încrederea retailerului în piața locală și planurile sale ambițioase de dezvoltare.

Comentarii din partea Cushman & Wakefield Echinox

Bogdan Marcu, Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox, a subliniat: „Piața de retail din România se bucură în continuare de rezultate bune și de încrederea retailerilor, ale căror planuri de extindere la nivel național sunt din ce în ce mai ambițioase.” Marcu a adăugat că suprafața totală a proiectelor de retail aflate în construcție în România depășește 300.000 de metri pătrați, dintre care Pitești va beneficia de 75.000 de metri pătrați de retail modern în 2024.

Perspectivele Square 7 Properties

Clemens Petschnikar, partner & CEO al Square 7 Properties, a menționat: „Proiectul din Pitești este încă o dovadă a încrederii pe care o avem în această piață și a angajamentului pe termen lung față de România. Prioritatea noastră este să ne extindem prezența în România și să contribuim la dezvoltarea economică a comunităților prin locurile de muncă create.”


Autor: Ervin