🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Malaxor pentru vopsea și mortar accesibil și compact acum în oferta Cafago; Costă doar 36 de euro, iar livrarea este gratuită în România

Mixer / malaxor electric pentru mortar, vopsea, ideal pentru construcții, acum în oferta Cafago

Ziua de miercuri ne aduce o nouă recomandare de produs de pe Cafago. De această dată vorbim despre un produs util în domeniul construcțiilor. Fie că e vorba despre mici lucrări în gospodărie, fie că lucrezi în acest domeniu și vrei să îți ușurezi munca, am găsit în ofertă un malaxor / mixer electric prin care vei putea amesteca diferite materiale, inclusiv vopstea sau lavabil. E ușor, compact, costă doar 36.59 euro acum, iar livrarea e gratuită, produsul sosind din depozitul european aflat în Germania. Oferta e limitată însă, doar câteva bucăți fiind disponibile la această sumă.

Malaxorul electric este conceput pentru amestecarea materialelor de construcție și a materialelor chimice. Motorul oferit are o putere de 2600W, astfel că poate fi folosit pentru materiale ce s-ar amesteca dificil, precum mortar de înaltă densitate. Oferă totuși diferite viteze, întrucât în cazul lavabilului nu vei avea nevoie de o asemenea putere. Produsul adoptă un design compact, e ușor, însă există aici un sistem de ventilație eficient care va împiedica supraîncălzirea motorului.

Tija pentru amestecare e fabricată din oțel de înaltă calitate și dispune de palete duble, care vor asigura o amestecare eficientă. De asemenea, acest design împiedică stropirea în toate direcțiile a materialului. În pachet vei găsi o pereche de mânuși, chei pentru demontare, perii pentru întreținere ușoară. 

Poți comanda malaxorul electric compact de aici!

Mixer / Malaxor electric - Cafago


Autor: Mihai Arsene