🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Noile Genius Deals au sosit: reduceri exclusive pe eMAG, Fashion Days, Tazz și Freshful

Genius Deals te așteaptă: cumperi mai mult, plătești mai puțin și ai livrare gratuită

Noile Genius Deals sunt aici și aduc reduceri la o gamă largă de produse esențiale. Indiferent dacă vrei să cumperi un avocado, un detergent, o pereche de teniși sau chiar un burger de la Tazz, totul se combină în oferte avantajoase pe platforme cunoscute ca eMAG, Fashion Days, Freshful și Tazz. Și mai e ceva: livrarea e gratuită dacă ești membru Genius.

Săptămâna aceasta, Genius Deals aduce reduceri substanțiale pe categorii variate de produse, de la îngrijire personală și rechizite pentru copii, până la articole de casă și băuturi. Extra reduceri de până la -35% îți permit să îți faci cumpărăturile săptămânale cu mai puține griji pentru buget. Ofertele includ produse pentru casă, îngrijire personală, articole pentru copii, suplimente alimentare, jucării, modă și chiar electrocasnice mici.

Exemple de reduceri pe categorii de produse la eMAG

Genius Deals îți oferă un mix de produse diverse la prețuri reduse, astfel încât să te bucuri de avantajele Genius nu doar pe eMAG, ci și pe platformele partenere:

  • Fashion Days: Reduceri de până la 30% la ținute fashion, pantofi sport și teniși. În plus, concursul organizat de Genius și Fashion Days este activ până pe 30 septembrie, unde poți câștiga o vacanță de 4.000 de euro, dacă plasezi o comandă cu abonament Genius.

  • Tazz: Până la 30% reducere la selecția de produse.

  • Freshful: Reduceri de 40% la produse alimentare.

Este momentul perfect să profiți de ofertele care combină diverse categorii de produse, de la rechizite la electrocasnice, mâncare și haine. Genius Deals vine cu livrare gratuită, dacă ești membru Genius. 

Vezi ofertele Genius Deals de pe eMAG aici!


Autor: Manuela Frasie-Debretin