𓃠 BLACK FRIDAY 2024, lista magazinelor și ora la care încep reducerile! 🔥🖤🕓

PENNY România își extinde rețeaua de logistică cu un nou depozit la Mihăilești, Giurgiu

Investiție de 35 de milioane de euro pentru un nou depozit PENNY la Mihăilești, Giurgiu

PENNY România a demarat lucrările pentru cel mai nou depozit din rețeaua sa, situat în Mihăilești, județul Giurgiu, în urma unei investiții de 35 de milioane de euro. Această facilitate logistică, a cincea la nivel național, se va alătura celor deja existente în Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. Finalizarea construcției este prevăzută pentru anul 2025.

Noul depozit, ce se va întinde pe o suprafață de 22.000 de metri pătrați, face parte dintr-un plan mai amplu de expansiune al retailerului german, care intenționează să deschidă un total de 619 magazine PENNY și șase centre logistice până în 2029. De asemenea, depozitul din Mihăilești va crea aproximativ 200 de locuri de muncă și va avea capacitatea de a deservi 70 de magazine până la sfârșitul anului 2025, urmând să atingă un total de 100 de magazine deservite până la finalul anului 2027.

Depozitul din Mihăilești va fi un exemplu de sustenabilitate, integrând panouri fotovoltaice și sisteme avansate de încălzire și răcire, pentru a atinge neutralitatea CO2. Încălzirea va fi realizată prin recuperarea de căldură de la frig și prin pompe de căldură conectate la sistemul industrial de frig. În ceea ce privește răcirea, aceasta va fi realizată fără freon, folosind exclusiv apă rece generată de același sistem de frig industrial.

Daniel Gross, CEO PENNY România, a subliniat importanța strategică a pieței românești pentru grupul REWE și a evidențiat faptul că alegerea Mihăileștiului ca locație pentru noul depozit a fost determinată de infrastructura rutieră favorabilă și potențialul de expansiune al zonei.

Via: retail-fmcg.ro


Autor: Manuela Frasie-Debretin