🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

RESIGILATUL ZILEI #371: Purificator + umidificator Daewoo DAP400 de peste 800 lei acum în variantă desigilată la doar 449 lei

Ambalaj original deschis, produsul prezinta usoare urme de utilizare

Dacă te gândeai să îți cumperi un purificator de aer, poate chiar și un umidificator, episodul 371 din seria „RESIGILATUL ZILEI” îți aduce o soluție 2-în-1 economică. E vorba despre Daewoo DAP400, un model ce ajunge să coste doar 449 lei în variantă desigilată la PC Garage. Produsul nu prezintă urme vizibile de utilizare, doar ambalajul e deschis. În plus, ai 24 de luni garanție, la fel ca în cazul unui produs nou. Conform Compari.ro, un astfel de aparat nou se vinde la sume de peste 800 lei în general.

Echipat cu filtru HEPA13 și carbon activ, înlătură 99.97% din particule și mirosuri neplăcute, asigurând un aer curat și sănătos. Mai mult, cu funcția de umidificare și rezervor de 2.5 litri, menține un nivel optim de umiditate. Nu uita de lampa UV și tehnologia Anion, care combat bacteriile și virușii. Iar cu Wi-Fi integrat, îl controlezi de oriunde, asigurându-te că te întorci într-un mediu proaspăt și plăcut.

Poți plasa comanda aici!

Daewoo DAP400 - resigilat


Autor: Mihai Arsene