🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Serviciul Genius acum în 300 de noi localități; Află cum poți avea livrare gratuită la peste 10 milioane de produse

eMAG și Fashion Days extind Genius; Servicii premium acum în mai multe localități

Serviciul Genius acum în 300 de noi localități; Află cum poți avea livrare gratuită la peste 10 milioane de produse

Genius, platforma de la eMAG și Fashion Days, cunoscută pentru accesul la un sortiment vast de produse, se extinde în 300 de noi localități din 36 de județe din România, aducând comerțul online mai aproape de un număr și mai mare de consumatori. Acest pas face parte dintr-o strategie mai amplă de a sprijini clienții să acceseze facil serviciile de cumpărături online, în condiții avantajoase.

Cum beneficiazi de Genius?

Andrei Șercanean, VP ecommerce services la eMAG, a explicat că investițiile recente în infrastructură și tehnologie permit acum oferirea a peste 10 milioane de produse cu livrare gratuită, ce variază de la îmbrăcăminte, încălțăminte, până la cosmetice și articole pentru uz zilnic. Extinderea Genius în 300 de localități aduce avantajele comerțului online direct în zonele rurale și urbane, crescând accesibilitatea și economiile pentru familiile românești.

Clienții noi au oportunitatea de a testa gratuit serviciul Genius timp de trei luni. În plus, prin sistemul Genius Deals, ofertele exclusive sunt actualizate săptămânal, iar cu serviciul Genius Family, beneficiile abonamentului pot fi împărtășite cu un membru al familiei, fără costuri suplimentare.

Avantaje suplimentare și costuri

Pe lângă livrarea rapidă și gratuită prin easybox pentru orice comandă de minim 30 de lei, clienții pot beneficia și de o perioadă de retur extinsă la 60 de zile. Toate acestea sunt sprijinite de rețeaua easybox a Sameday, care numără peste 3.900 de lockere în România și urmează să se extindă la 8.500 până la sfârșitul anului în Europa Centrală și de Est.

Abonamentul anual Genius este disponibil pentru 99 de lei, preț menținut constant în ciuda inflației și creșterii costurilor generale. Înregistrarea se face simplu, direct din aplicația eMAG sau accesând emag.ro/genius.


Autor: Ervin