🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Shopping City Ploiești se extinde cu 7.400 metri pătrați; Branduri noi intră în premieră în oraș

Shopping City Ploiești a deschis 26 de spații comerciale noi; Bookcity și AVON, printre brandurile în premieră

Shopping City Ploiești a finalizat extinderea centrului comercial cu 7.400 de metri pătrați noi, începând cu 26 septembrie 2024. Astfel, în cadrul mall-ului s-au deschis 26 de spații comerciale, care includ atât branduri noi pentru oraș, cât și magazine deja existente, dar modernizate și extinse.

Printre noutățile aduse de această extindere se numără primul magazin Lefties din Ploiești, parte din grupul Inditex, cunoscut pentru articolele sale vestimentare accesibile ca preț. Alte branduri care intră în premieră în Shopping City Ploiești sunt Bookcity, care deschide prima sa librărie în acest centru comercial, dar și AVON, Hermosa, SMYK all for Kids, o filială Raiffeisen Bank și o hiperfarmacie Dr. Max.

Pe lângă aceste inaugurări, multe dintre magazinele deja existente în centrul comercial au fost modernizate și mutate în spații mai mari. Clienții vor beneficia acum de noi concepte de shopping, oferte speciale și promoții dedicate, într-un spațiu mai confortabil și diversificat.

Shopping City Ploiești, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, are o suprafață închiriabilă de 54.200 metri pătrați și oferă clienților aproximativ 2.500 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Bucureștiului, cu 12 săli de proiecție, dintre care 7 sunt echipate cu tehnologie 3D. În total, centrul comercial adună peste 100 de magazine, printre care se numără branduri internaționale precum Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, RESERVED, CROPP, HOUSE, Adidas, Starbucks, Tezyo, SEPHORA și LC Waikiki.

Acest mix include acum și alte nume cunoscute, cum ar fi BSB, Bookcity și Carrefour, consolidând poziția Shopping City Ploiești ca destinație principală de cumpărături și divertisment din regiune.

Via: moneybuzz.ro


Autor: Manuela Frasie-Debretin