🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Sinaia Plaza aduce retail modern pe Valea Prahovei; deschidere oficială pe 25 iulie

Sinaia Plaza, cel mai nou centru comercial din Sinaia; Mega Image și restaurante pregătite pentru inaugurare

Un nou parc de retail se deschide pe Valea Prahovei: grupul de investitori Imo Invest Total inaugurează pe 25 iulie, Sinaia Plaza, primul centru de retail construit de la zero în această zonă. Situat la ieșirea din Sinaia spre Bușteni, acest complex comercial aduce un supermarket Mega Image, trei restaurante și diverse alte magazine.

Hristu Geoge, managing partner Imo Invest Total, a explicat că proiectul a început prin achiziționarea și concesionarea terenului, ceea ce a implicat și umplerea unei gropi imense cu 80.000 de metri cubi de piatră, o operațiune ce a costat jumătate din investiția totală de peste 6 milioane de euro. "Noi dețineam 1.000 mp aici, la ieșirea din Sinaia și am intrat într-un parteneriat cu primăria pentru a concesiona încă o parcelă și pentru a ajunge la 10.000 mp pentru a ridica noul centru comercial. Aici era o groapă, spre exemplu, unde am adus opt milioane 80.000 de metri cubi de piatră. Investiția se ridică la peste 6 mil. euro, din care jumătate a costat să aducem terenul la nivel", a declarat Geoge.

Construcția centrului comercial a început în 2021 și a fost finalizată în aprilie 2024, când a avut loc o deschidere preliminară. Suprafața totală construită este de aproape 5.900 mp. "Joi, 25 iulie, avem deschiderea oficială, atunci când este inaugurat și cel mai mare magazin din proiect, un Mega Image de 1.000 mp, cel mai mare de pe Valea Prahovei. Mai avem și Jysk, Kik, Sinsay, articole sportive, KFC, Mesopotamia, un restaurant denumit Mămăliguță deținut de un investitor din Chișinău plus un magazin cu produse locale. KFC a deschis deja și spun că este restaurantul cu cele mai mari vânzări din țară în acest moment", a adăugat Hristu Geoge.


Autor: Manuela Frasie-Debretin